Suggesties

    Aperitief
    Champagne Henri de Verlaine: per glas 9 € / per fles 60 €

    Bij het aperitief
    Gefrituurde garnaalballetjes 8st. 9€


    Voorgerechten
    Paté everzwijn,garnituren 14 €
    Duo van ganzenlever (huisgemaakte terrine, schijfje gebakken) en garnituren 16 €
    Carpaccio van hert met z'n garnituren 15 €
    Scampi fritti van Nobashi garnaal 12 €

    Hoofdgerechten
    Haasje van Deense kabeljauw, lentegroentjes, zachte mosterd, puree 26.5 €
    Filets van lotte,gegaard in een pittige mosseljus,zeevruchten en krieltjes 28 €
    Paling in 't groen op klassieke wijze, frietjes 29 €
    Filet van hertenkalf,wintergarnituur en jagersaus 36 €
    Duo van everzwijn: traag gegaarde filet, ragout van boutvlees en garnituren 29 €
    Reefilet "poivrade" wintergarnituur 39 €
    Zeeuwse mosselen "Goudmerk", 1,3kg:
    Natuur 25,50 €
    Witte wijn, look en room, provencaal 28 €