Menu's voor groepen en feestjes

    Menu 1 aan 40€ per persoon

    Carpaccio van Belgisch wit/blauw met z'n garnituren

    of

    Bord gerookte zalm

    ***
    Saignant gegrilde filet mignon,peperroom,sla,frietjes

    of

    Haasje van Deense kabeljauw,warme groentjes,zachte mosterd,puree

    ***

    Dame blanche

    Menu 2 aan 50€ per persoon

    Trio van garnalen (soepje,kroketje,gevulde tomaat)

    ***

    Fazantenborstfilet op Brabantse wijze, aardappelnootjes en z'n garnituren

    of

    Tranches van lotte,gegaard in bouillon van mosseltjes,zeevruchten,seizoensgroenten en aardappelpuree

    ***

    vanille-ijs met verse fruitsla

    Menu 3 aan 60€ per persoon

    Trio van garnalen (soepje,kroketje en tomaat garnaal)

    ***

    Filet van edelhert met wintergarnituur en jagersaus,dennenootjes

    of

    Gebakken grietfilet,seizoensgroentjes,jus van mosseltjes met saffraan,krieltjes

    ***

    Gemengd dessertbord

    Drankenformule aan 15€p.p:
    Cava als aperitief, waters, witte en rode huiswijn tijdens de maaltijd, koffie achteraf