Menukaart

    Vaste kaart

    Voorgerechten (apart verkrijgbaar tot 14u30)

    Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie & cocktailsaus 13,0 €
    Huisgemaakte kaaskroketten met gefrituurde peterselie & cocktailsaus 11,0 €
    Duo van onze kroketten 12,0 €
    Carpaccio van Belgisch wit/blauw met z’n garnituren 12,0 €
    Bord met zacht gerookte Schotse zalm 14,0 €
    Trio van grijze garnalen (soepje, kroketje, gevulde tomaat) 13,0 €
    1/2 Canadese kreeft “Belle-Vue” , koude sauzen & brood (wordt geserveerd per 2 personen) 14 € / p.p.

    Hoofdgerechten

    Salade niçoise met vers gebakken tonijn 24,0 €
    Salade met lauw / warme geitenkaas, spekblokjes & appel 15,5 €
    Ceasar salad met kip 20,0 €
         Supplement frietjes 2,5 €
    Tomaat garnaal (2 stuks) met frietjes. 26,0 €
    Filet pur van het Franse Charolais rund met warme groentjes 27,0 €
    Argentijnse zes-rib, versneden geserveerd met warme groentjes 26,0 €
    Côte à l’os (1,3 kg), warme & koude saus, witloof, tomatensalade (wordt geserveerd per 2 personen) 25,0 € / p.p.
    Filet pur van het paard met witloofsalade 24,0 €

    Wordt geserveerd met frietjes of kroketten en saus naar keuze: peperroom – championroom – béarnaise

    Vangst van de dag: verse bereidingen volgens marktaanbod (zie wandborden) dagprijs
    Gebakken Noordzeetong (3/1), sla & frietjes dagprijs
    Scampi (9) naar keuze met look & groene kruiden of diabolique, sla & frietjes 20,0 €
    Canadese kreeft “Belle-Vue”, koude sauzen & brood 23,0 €

    Lunch: Elke middag met voorgerecht, hoofdgerecht & dessert 30,0 €
    Marktmenu: Elke avond met voorgerecht, hoofdgerecht & dessert 45,0 €