Menukaart

    Kerstdag

    Op maandag 25 december zijn wij zowel 's middags als 's avonds geopend. We serveren een keuze menu. We serveren deze dag ook een beperkte á la carte.

    Onze keuze-menu

      • Glas cava met een wachtbordje 
      • Klassieke cocktail van king krab en grijze garnalen of Paté van everzwijn,garnituren,brioche
      • Filet van hertenkalf, jagersaus, wintergarnituren of Tranches van Lotte-filet, gegaard in pittige jus van mosseltjes, zeevruchten, gebakken krieltjes of Rosé gegrilde filet-pure "Charolais", warme groentjes, bodelaise, kroketjes
      • Huisgemaakt vanille-ijs, soepje van rood fruit, schuimpje van vanille, kletskop

    60€

    Om een vlotte service te kunnen garanderen,vragen wij Uw keuzes vooraf mede te delen.

    Dank U!

    Oudejaarsavond 31/12/2017

    Op zondagavond 31 december vieren we oud op nieuw,net zoals vorig jaar met een winterbarbeque. Om middernacht een glaasje cava en wat vuurwerk,om daarna verder te feesten met aangepaste muziek.
    Als voorgerecht hebt U de keuze tussen een carpaccio van rund of een vitello tonato. (graag vooraf bevestiging)

    Winterbarbeque:

    • assortiment vlees,vis,gevogelte en wild,
    • sla buffet,aardappeltjes,warme en koude sauzen
    • Dessertenbuffet:
    • assortiment desserts, kaasbuffet
    60€

    Nieuwjaar 01/01/2018

    Op maandag 1januari zijn wij geopend vanaf 18.00h.
    We serveren deze avond á la carte. Voor groepen vanaf 8 personen kunnen in samenspraak menu's worden samengesteld.

    Beperkte plaatsen, reserveer tijdig.

    Vaste kaart

    Voorgerechten (apart verkrijgbaar tot 14u30)

    Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie & cocktailsaus 13,0 €
    Huisgemaakte kaaskroketten met gefrituurde peterselie & cocktailsaus 11,0 €
    Duo van onze kroketten 12,0 €
    Carpaccio van Belgisch wit/blauw met z’n garnituren 12,0 €
    Bord met zacht gerookte Schotse zalm 14,0 €
    Trio van grijze garnalen (soepje, kroketje, gevulde tomaat) 13,0 €
    1/2 Canadese kreeft “Belle-Vue” , koude sauzen & brood (wordt geserveerd per 2 personen) 14 € / p.p.

    Hoofdgerechten

    Salade niçoise met vers gebakken tonijn 24,0 €
    Salade met lauw / warme geitenkaas, spekblokjes & appel 15,5 €
    Ceasar salad met kip 20,0 €
         Supplement frietjes 2,5 €
    Tomaat garnaal (2 stuks) met frietjes. 26,0 €
    Filet pur van het Franse Charolais rund met warme groentjes 27,0 €
    Argentijnse zes-rib, versneden geserveerd met warme groentjes 26,0 €
    Côte à l’os (1,3 kg), warme & koude saus, witloof, tomatensalade (wordt geserveerd per 2 personen) 25,0 € / p.p.
    Filet pur van het paard met witloofsalade 24,0 €

    Wordt geserveerd met frietjes of kroketten en saus naar keuze: peperroom – championroom – béarnaise

    Vangst van de dag: verse bereidingen volgens marktaanbod (zie wandborden) dagprijs
    Gebakken Noordzeetong (3/1), sla & frietjes dagprijs
    Scampi (9) naar keuze met look & groene kruiden of diabolique, sla & frietjes 20,0 €
    Canadese kreeft “Belle-Vue”, koude sauzen & brood 23,0 €

    Lunch: Elke middag met voorgerecht, hoofdgerecht & dessert 30,0 €
    Marktmenu: Elke avond met voorgerecht, hoofdgerecht & dessert 45,0 €