Afhaalgerechten

    Bij het aperitief

    Aperitiefplankje voor 2 personen (megeling van diverse koude hapjes) - 24€

    Voorgerechten

    Duo van wildpate, confituren en rozijnenbrioche - 13€
    1/2 kreeft Belle-vue (per 2 personen) - 20€
    1/2 kreeft gegratineerd (per 2 personen) - 23€
    Carpaccio van edelhert met z’n garnituren - 14€
    Terrine van ganzenlever met garnituur - 14€

    Hoofdgerechten

    Haasje van Deense kabeljauw, ovengroenten, Hollandse saus en puree - 25€
    Tongfilet-rolletjes, fondsaus met fijne groenten en puree - 27€
    Kreeft Belle-vue met fris slaatje - 40€
    Kreeft gegratineerd met pasta - 45€
    Rosbief met warme groenten, aardappelen met rozemarijn, fondsaus met groene peper en sjalot (voor 2 personen) - 55€

    VOLGENDE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET GROENTENPUREE OF KROKETTEN (ZELF AF TE BAKKEN)

    Vol au vent van fazant - 26€
    Ragout van ree met wintergarnituur - 28€
    Hertenfilet met wintergarnituur en jagersaus - 34€